Bloggflytt!

Hej mina vänner, nu byter jag bloggportal så ni är varmt välkommen till min nya blogg som ni hittar
Här ---> melvinsmamma.vimedbarn.se

Nu har dom kommit :)

Hej på er!

Hoppas dagen varit bra, här har allt bara varit lugnt :) Jag har städat och fejjat som vanligt och Johnnie tog en långpromenad med Melvin. Ikväll tog jag också tag i den katastrofala klädkammaren. Så nu är mycket rensat. Vad mycket man hittar som man inte ens visste att han hade. Tänkte jag skulle gå iväg imorgon och ge bort lite :) Vart en hel hög rosa jag vet en liten tjej blir glad över ;)

Melvins Lundmyr kläder har anlänt också. Är supernöjd. Dom små underbyxorna är underbara och tog på han ena paret ikväll. Så nu har man väl snöat in på något nytt. Det finns för mycket fint till bebisar alltså,.. vill inte ens veta hur det blir när han är äldre, haha. Han får ta över min klädkammare garanterat ;P

Är ingenting inbokat denna vecka så blir nog lugnt imorgon också. Den 15:e är det dags för Melvins första vaccination, längtar verkligen inte. Mammas lillhjärta blir nog jätteledsen :( men som med så mycket annat är det ju nödvändigt. Man ska ju vara tacksam att vi faktiskt har så pass bra barnavård här i Sverige där alla får vaccineras mot diverse sjukdomar :)

Igårnatt låg jag också och tänkte på denna fruktansvärda mammasekt som härjar, den man nästan automatiskt måste bli medlem i så fort man fått barn. Det gäller att passa sig noga. Jag personligen är väl inte den som skulle kunna ge kritik genemot andra mammor bara sådär. Vad ger mig rätten till det ? Men att ha en åsikt däremot är stor skillnad. Man kan tycka och tänka, men att gå på personen tycker jag är så fegt. För vem vet egentligen vad som ligger till grund för hur vissa föräldrar gör ?

Många gånger har man ju självklart funderat, hur tänkte dom där ? Men så har man samtidigt tänkt till, det är deras sätt. Vill dom ha det så är det ju upp till dom. Men personligen skulle jag inte. Tycker det är så fult med dessa personliga påhopp och anklagelser man ser lite här och var. Det gör en riktigt ledsen. För man vet ju själv hur man mådde första tiden efter BB. Allting var så nytt, men man provade sig fram och till slut så gick allting bara som på räls. Men så verkar det finnas människor som lever för att framstå som så mycket bättre själv. Dom som vill kritisera och skrämmas. Frågan är ju vad dom tjänar på det ? Jag hoppas ni nyblivna mammor därute som är på samma plan som mig inte alls tar åt er av detta ! Tänk såhär istället; Det är deras egen osäkerhet dom speglar tillbaks i sina ord. Avundsjukan är oftast ett faktum.

Så nu vill jag också passa på att gratulera Sara som fått sin lilla Pojke :) och till dig Anna som väntar en liten tös. Gud så underbart! Jag själv längtar redan till nästa <3

Bjuder på lite bilder :)

Kvällsträning för Melvin, hihi han börjar bli riktigt stark i nacken nu :)


Så jävla smart

Hoppas det funkar att blogga från Iphonen nu. Sist försvann allt och jag vart lagomt irriterad. På tal om irritabelt, somnade ju igårkväll så nu ligger man vaken här klockan 03:18, skitsmart. Melvin sover sedan länge. Han är så duktig lillhjärtat.

Imorgon börjar mitt projekt rensa klädkammaren. Hittade massa smått jag tänkte ge till Julia :) så hon får ta det hon vill ha så åker resten ut sen. För nu måste det bli gjort. Byrån ska ut därifrån för gubben ska sätta upp sminkbord med spegel och belysning där istället. Så blir ett förvaringsutrymme för smycken, smink och hårprylar ist. Kommer bli superbra. Gästrummet ska bli som ett litet mysrum tänkte vi. Så ska jag fixa ett bra skrivbord med plats för dator och förvaring. Känner att det är på tiden att det blir lite färdigt i hemmet. Vi har ett par rum som ska tapetseras med. Men vi ska börja med vardagsrummets fondvägg, det är fort gjort. Lite pyssel med mönsterpassning men det grejar gubben i hemmet. Är jättenöjd med melvins rum, där gjorde han ett bra jobb :)

Nej om man skulle sova, eller iaf försöka. Sömn behövs för att orka imorgon. Annars skjuter man bara upp allt. Ha det bra så hörs vi! Natti


ut med det gamla in med det nya

Klockan är halv 2 och jag kan inte sova. Så nu tog jag mig i kragen och rensade ur Melvins garderob. Åh halejulja säger jag bara. Det som skulle ta max 30 minuter trodde jag tog ett par timmar. Måste varit galen när jag väntade honom. Eller så är det bara kvinnosyndromet att "boa" jag led av. Så mycket som aldrig kom till användning. Men men inget att misströsta över nu även om jag måste erkänna en viss separationsångest över att kläderna åker ner i en kartong imorgon. Det är roligt att titta och minnas tillbaks,.. "den hade han första dan"  "var han verkligen såhär liten" osv. Jaja, skärpning Ida nu måste det blir gjort.

Väldigt nöjd över resultatet när det väl vart färdigt iaf. Nu ligger allt nytt sorterat och fint och kaoset är borta. Kanske lite lättare att hitta nu.

Får ursäkta mitt dåliga bloggande, hehe. Känns som jag ursäktar i varje inlägg. Men som vanligt är det detta med tiden. Ja tiden finns just nu nattetid. Otroligt med sant. Nu är den 8:e natten i sträck Lillgubben sover så länge. Förmodar iaf att han kommer göra det inatt också, bara vänta och se. Men han har somnat innan kl 01:00 varje natt och vaknat mellan 06:00 och 10:00 varje morgon. Det är lyx just nu kan jag lova. Man är van en timmes sömn hit eller dit. Har verkligen väntat på det här och kämpat som ett djur för att han ska komma till ro på kvällarna, och har det inte gett resultat så vet inte jag. Nu ska det vara tyst och mörkt på natten, inte tvärtom som förut när han behövde ha ljud på och lampan tänd för att somna. Men olika metoder funkar på olika barn, och ibland funkar det inte alls. Men så är det ju.

Förutom sömnen så händer det otroligt mycket just nu. Är en riktig utvecklingsperiod med mammasjuk dagar, grinolle dagar, myspys dagar, nyfikenhet, osv osv. Senaste nytt för veckan är att sträcka sig efter saker och slå på dom. Skratta och gapa jääättestoort, han uppskattar allt som plingar och blir jätteglad, han ligger och gör höga och supergulliga ljud om och om igen. Nu går det undan mina vänner. Det värmen så i mamma och pappa hjärtat när man ser att utvecklingen går framåt. Det är underbart!

Mig själv är det upp och ner för. Har fortsatt kontakt med smärt och rebah enheten nu och vi håller på att utreder det medicinska för att hitta en lösning där. Så kommer det bli sjukgymnastik framöver och jag ska kontakta ett ställe i mjölby som utför något slags ultraljud på ryggen och andra delar av kroppen. Det skulle tydligen vara väldigt effektivt. Jag tänker testa allt som finns för att det ska bli en gnutta bättre. Dom vet att jag inte tänker ge mig. Jag tänker leva mitt liv så normalt det bara går trots denna sjukdom.

Nu vaknade lillfisen till så ska bädda ner mig med honom tänkte jag och försöka sova lite. Har svinont i ena kotan bak i ryggen, usch och fy. Hoppas man kan få några timmars sömn inatt. Imorgon ska jag fortsätta rensa lite om jag orkar. Det blir mycket "det som inte hinns med idag kan jag ta imorgon eller en annan dag" nu för tiden. Stress är också en sjukdom, en livsfarlig sådan som jag tänker hålla mig borta ifrån fortsättningsvis.

Ha det bra mina vänner. Snart kommer en fin design upp, vet att det ser konstigt ut nu ;P


Ut med det gamla,.. rip storlek 50 och 56 ;/

Och in med det nya, storlek 62 och 68 :)



och hejdå sovmorgon, måste slå på en tvätt när jag vaknar. Alla favvisar i tvätten som vanligt.. Melvin gillar att dreggla och kladda, haha ;P


Påväg hem till miiig!

Min älskling är snällast i världen, han har köpt en onepiece till mig som jag pratat om att jag skulle vilja ha :) Så nu sitter jag och hoppas att den ska komma snart, blir myspys på hög nivå då :) Otroligt att det finns från så små vuxenstorlekar, man blir glad då. Är man så kort som jag är så brukar det mesta vara för stort eller för långt. Så finns det fler kortisar där ute som är sugen på en så kika in på deras sida, det är rea där nu också :)

http://www.suitofsweden.se