Underbara unge! <3

Melvin ville nog ta igen all sömn så han slog till och sov hela kvällen igår, somnade jag också. Sedan vart det mat som vanligt, och han har sovit hela natten och förmiddagen med, bara 1 matning emellan tror jag det blev. Så han han somnat om direkt. Så nu är både mamma och pappa utvilad och glada med lite nya krafter om omladdade batterier. Det behövs verkligen!

Kände att jag behövde göra nånting idag och komma ut lite. Så ringde mamma och vi åkte och kollade runt lite. Hittade massvis till Melvin. Så nu har vi bunkrat upp lite i storlek 62 och 68, skönt :) Så är det ju så himla roligt o handla till lillgubben. Till en själv kollar man knappt längre. Fast jag ska någon dag, det har jag lovar mig själv. Det ja fick av gubben i julklapp måste jag använda upp ;P

Johnnie tog en långpromenad med lillgubben medans vi var borta så han fick lite frisk luft. Han är fortfarande förkyld men peppar peppar det börjar bli bättre äntligen! Det ska vara jättebra för dom att vara ute i luften med. Förr trodde många att man under möjligaste mån skulle hålla dom inomhus, men det stämmer alltså inte. Märks på luftvägarna hans också, låter mycket bättre sen den där promenaden. Nu ligger han i babysittern och sover så gott. Älskling är och svettsar ihop lite på 4-hjulingen sedan han och granis fina afton med gocarten. Varför är man inte förvånad att något gick sönder? Haha,.. tur gubben är duktig och kan fixa ihop det igen. Men kåporna har nog gjort sitt tror jag, blir nog nya. Kanske jag ska vara bussig och köpa ett par rosa, han måste ju använda dom, och det är oartigt att tacka nej till presenter ;)

Om man skulle slänga i sig lite mat och börja städa kanske :) Ha en fin kväll alla <3

Lägger upp lite bilder på det melle pelle fick idag, han vart så söt i bamse, den har han på sig nu ;) han blir ju såklart stilig i allt annat också, det finns ju så mycket fint till dom små :)

Dom här första fick han av mommon, hehe så fräna. Jag är så glad att vi äntligen hittade ett skärp som man kan ställa in så det passar alla små jeans, det är ju hål för skärp på dom flesta, så då måste han ju ha ett också :P



Kommentarer
Postat av: Anna

Ååh, vad mycket fint till sötnosen <3

2012-01-19 @ 21:35:53
URL: http://desenastetankarna.blogg.se/
Postat av: Elsa

Månadens blogg är igång!

Vinnaren får en länkning i min meny under hela februari + i ett inlägg, det enda du behöver göra är att kommentera att du är med!

Direktlänk: http://elsaainsulander.blogg.se/2012/january/manadens-blogg.html#comment



Kram!

2012-01-21 @ 20:15:18
URL: http://elsaainsulander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En design av:

av; kim rodtoft