Älskade "Melle Pelle" <3

Lillgubben är lite förkyld, och jag också. Är verkligen förkylningstider nu då precis allt och alla verkar vara sjuk på något sätt. Men blir till att kurera sig och ligga inne och mysa ett par dagar. Jag som hade planerat veckan så bra. Det här med planering är ingenting som håller i långa loppet då man har småbarn. Alltid får man ändra på något eller hoppa över. Men det gör ju inget. Det man inte tar idag kan man alltid göra en annan dag i princip ;)

Men vi stack på apoteket och fyllde på förrådet med renässans så nu är lillgubben bättre i näsan tack och lov :) Stog imorse och kokade egen koksaltlösning men tycker renässans är mer praktiskt, särskilt och ha i skötväskan om det blir panik när man är nånstans.

Sedan hade vi i alla fall tid hos BVC, det är alltid lika spännande och se vad som hänt med lillgubben sedan sist. Idag fick han träffa läkaren också som kollade reflexer, lyssnade på hjärtat och kolla i gommen med mera. Han sa inte ett ljud, duktiga killen! :) han följer sin kurva som han ska men han stannat upp i maten lite nu. Han håller sig till ungefär 130 ml per mål. Ibland kan det hönda att han vill ha en skvätt till, men oftast brukar han lämna kvar lite. Men det gör absolut ingenting, det är helt normalt. Han han gått upp till 5185g och är 54,5 cm lång. Han blir stor så fort, tiden går för fort. Nu kan han ha vissa små storlekar i 62 också. Storlek 56 kunde han inte alls ha länge. Vi som har så mycket fint, men men, Blir till att spara till nästa bebbe, för det ska det bli ;)

Har suttit nu ikväll och kollat på lite nytt Melvin ska få, nu är bilbarnstolen bestämd och det blev en slant över så det blir kläder för det :) är nästan ett måste och fylla på i 62 med tanke på hur fort dom växer. Herregud säger jag bara. Men så mycket fint det finns, man blir helt sjuk... har hittat massor och funderar på om jag kanske beställer istället då det ofta är slut på storlekar i butikerna eller så har dom inte hela utbudet. Kan lägga upp lite bilder i slutet av inlägget.

Imorgon när vi ändå blir hemma hela dagen hade jag tänkt baka lite gott. Det va ett tag sedan nu. Bakade som en dåre innan förlossningen, haha har fortfarande bullar kvar. Man gjorde allt för att den långa väntan skulle gå fortare. Men nu är det roligare när man får göra lite gott till alla besökare istället.

Tildy har fått en ny kompis också. Hon har varit så himla överkelig sedan Melvin föddes, säkert känt sig lite utstött. Jessikas rasmus var allergisk mot deras kattunge så vi testade ta hit den på prov och det funkar fint än så länge. Dom leker som bara den. Lite jobbigt att det är samma täckning på katterna, man ser knappt skillnad, haha!

Nu vaknar snart gubben och vill nog ha mat så ska knåpa ihop lite bilder ladda upp o avsluta nu. Ha det bra så hörs vi! :)

Älskar min lilla familj - Hoppas hopppppas inom det närmaste ;) Jag och J har en liiten hemlis på gång, ni kan aldrig gissa vad det är, hihi ;) <3 LOVE!


Kommentarer
Postat av: Anna

Men, du kan ju inte skriva sådär, då blir man ju så jävla nyfiken ;p

Jättesöta kläder till lillpluttis <3 Kram

2012-01-13 @ 12:17:17
URL: http://desenastetankarna.blogg.se/
Postat av: Ida Lindh

Hehe, kan berätta för dig när vi snackar nästa gång ;) Ja det finns så himla mycket fint, man blir helt sjuuuk :O Puss <3

2012-01-13 @ 15:46:08
URL: http://idasdiary.blogg.se/
Postat av: Linda

fina kläder:D

2012-01-16 @ 22:14:00
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En design av:

av; kim rodtoft