Massa nytt till bebis <3

Hejsan!

Äntligen är man hemma, har varit en lång dag för mig. Knappt sovit något alls inatt pågrund av en löpande Tildy,.. lagomt skoj. Men nu har hon fått p-piller så hoppas hon blir lugn snart igen. Var i alla fall iväg med mammsen och köpte vaggan idag, så vart det en runda på babyproffsen, ikea o rusta. Hittade massa fint :) Lägger in bilder i slutet av inlägget.

Älskling har skruvat upp lampan till bebis, vart supermysigt i sovrummet nu :) Så fixade han dom andra lamporna till fönstren jag köpte också, var rea på rusta så kunde inte låta bli :) Vi tog ett ryck och städade upp i lägenheten också så nu är det rent o fint igen. Imorgon väntas tandläkarbesök för min del, inte det roligaste men man måste ju. Besök hos barnmorskan på fredag om jag inte minns fel har vi med, så måste jag fixa med massa papper, huga ... Det ska fyllas i och skickas hit och dit, och fixas fram ännu mer papper, ringas osv.. men lika bra att ta tag i allt så man kan slappna av sedan.

Nu ska jag invänta att älskling kommer tillbaks från garaget så vi kan bädda ner oss i sängen och glo på någon film. Det tar verkligen på krafterna att springa runt just nu, är trött hela tiden.

Ha det bra så hörs vi! :)

Saknar Martina gör jag också, hoppas vi kan ta en fika och surra lite nästa vecka <3

Ursäkta kvalitén på bilderna, mobilkameran är verkligen kass!

Lilla söta vaggan i sovrummet

Bilmatta till barnrummet

Sängkläder till spjälsängen (bäddat o klart redan, haha ;)

Pingu sängkläder till vaggan

Frottéhanduk med plast under, nagelvårdskit för baby, bra att ha saker helt enkelt

Snuttefilt från Mommon

Pyjamas med traktorer

Pyjamas med traktorer

Body från mommon

Body från Mommon

Body från Mommon

Skötbädd från mommon

Badbalja och badstöd

Spjälskydd, täcke, kudde

Lite nya lampor till fönstren

Ja men det var nästan allt tror jag, nu är det mesta inhandlat till bebisen :) Känns skönt, han kan då gott dyka upp när han vill nu :) Bara mamma Ida som behöver lite saker, men det ska jag förhoppningsvis hinna ordna också :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En design av:

av; kim rodtoft