Evig väntan

Det känns som att den aldrig tar slut. Har som stickningar inifrån eller vad man ska säga, och idag vaknade jag av världens magvärk, usch .. men det känns lite bättre nu, frukost gjorde susen :)

Igår var vi på f-kassan och fixade färdigt alla papper till föräldrapenningen, skönt! Vart besök hos Lisa efter det och äta nybakade bullar :) Så fick vi en superbra fårskinnsåkpåse till barnvagnen, så nu kommer grabben ligga mysigt där i vinter. Nästan så man vill krypa in där själv ! Så fick vi med oss ett bäddset till vagga/barnvagn Armani, superfint! :D:D

Eftersom Lisa har 2 flickor så var hon snäll nog och skickade med oss massvis med kläder till Sandras lilla tös, oj så mycket det blev, nu har hon massor med rosa :) Vi åkte dit efter besöket hos Lisa. Såå liten tjejen är alltså, man blir ju helt sjuk! Tycker sandra gör ett superjobb <3 Längtar så himlans mycket tills våran lilla kommer nu, hoppas på många mysiga barnvagnpromenader i vinter. Är roligt att man känner ett par stycken i ens egen ålder som nyligen fått barn och som kommer vara mammaledig samtidigt, vi borde ordna någon träff sedan :) Ja hoppas verkligen jag fixar körkortet under Mars-April någon gång, det kommer underlätta mycket för oss. Inte lätt när man bor bakom arslet av allting och vill träffa folk :/ Så finns det ju tusen till fördelar med att kunna ta sig dit man vill, när man vill, själv :)

Mimma mumma flyttade igår också. Hon ska bo hos en supergullig tjej och hennes pojk i Linköping i ett lugnt område, och dessutom nära till skogen och få vara utekatt <3 Var lite orolig för att hon skulle vara rädd, men tjejen hörde av sig efter hemresan och allt hade gått så bra. Kissen var framme och låg och spann gott på soffan, det måste ju vara ett bra tecken :) Det är ju verkligen med stor sorg i hjärtat vi lät henne flytta, men det absolut bästa för henne. Är väldigt tomt efter lillgumman men vi är så glada för att hon får det bra och äntligen kan få vara utomhus igen :) Vi ska hälsa på framöver också :)

Dagens planer är att hitta en passande byrå till barnrummet som vi kan ha alla barnkläder i aktuell storlek i, så ska jag kika efter en fotölj också. I slutet av månaden håller jag tummar och tår för en ny soffa, vill ha en grå divan och tror banne mig vi ska unna oss det !

Nej hörrni, nu ska jag ringa mammsen och se om hon vill agera chaufför och sällskap om en liten stund :)

Önskar er en trevlig dag, puss & kram


Kommentarer
Postat av: Linnea Montazami ♥ driver en av nattstads största bloggar

Ska vi följa varandra i blogkeen:) ? kram

2011-12-06 @ 18:33:50
URL: http://www.nattstad.se/Babiiee01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En design av:

av; kim rodtoft